Een voetmassage of numerologie consult op locatie.

Het is een absoluut hoogtepunt om een evenement net even iets extra’s te geven met de mogelijkheid van een Voetmassage of een consult Numerologie. Ik kan hier mee invulling geven tijdens jouw evenement.

Voetmassage

Misschien heb je geen tijd om naar de praktijk te komen of kan je alleen op tijden dat de praktijk gesloten is of vind je het leuk om op een evenement thuis of op je werk je gasten of collega’s een voetmassage aan te bieden. Ik komt graag langs, de mogelijkheid van meerdere masseurs of combinaties met Numerologie kan natuurlijk ook.

Bel 0623526854 of mail even voor meer informatie en tarieven.

Numerologie

Numerologie is de leer der getallen. In de klassieke Numerologie van Pythagoras gebruiken we de getallen 1 tot en met 9 om meer inzicht te krijgen in:

  • Je naam, je geboortedatum en jezelf.
  • Je vermogens, je talenten, je levensopdracht en je doel.
  • Je sterke en zwakke punten.
  • Je ideale beroep en nieuwe perspectieven in je leven.
  • In welk persoonlijk jaar je zit en in welke grote cyclus.

Numerologie en werk

Met behulp van Numerologie kan ook worden beoordeeld of door jou of jouw werknemer de juiste keuze is gemaakt qua werk.
Dit kan eventueel ook op locatie. Het is mogelijk met getallen te bepalen welke werkwijze een persoon heeft. Bijvoorbeeld: nr. 2 staat voor iemand die goed is in onder andere verzorgende taken, nr. 5 staat voor iemand die graag de vrije hand wil hebben om zelf te bepalen, nr. 3 staat voor iemand die bijvoorbeeld snel is in het bedenken van creatieve oplossingen en ook goed is in het overdragen van kennis.

Dit lijkt eenvoudig maar er is natuurlijk veel meer over de eigenschappen en talenten van een persoon te ontdekken en te vertellen.

Vaak hebben mensen al op jonge leeftijd het advies gevolgd van anderen wat betreft hun opleiding. Het kan zijn dat pas later blijkt dat de talenten die iemand van nature bezit in een andere richting wijzen.
De kans is aanwezig dat iemand dus na een opleiding werk gaat doen wat eigenlijk niet bij hen past. Dit kan zich uiten in het werk niet echt leuk vinden of met weinig plezier naar het werk gaan.

Met behulp van Numerologie is het mogelijk om te bekijken welke talenten aanwezig zijn, ook de talenten die niet zichtbaar zijn. En te ontdekken of ander werk iemand meer gelukkig kan maken of om te bekijken hoe een werknemer meer tevreden is in zijn of haar werk als deze een andere taak krijgt die meer bij hen past.

Omdat niet iedereen altijd op de hoogte is en onzeker is over zijn of haar talenten kan ik dus met behulp van Numerologie beoordelen of je de juiste keuze maakt als het gaat om jouw werk of om de werkzaamheden van je werknemer.

Bel 0623526854 of mail even voor meer informatie en tarieven.