Numerologie

45 minuten voor € 38,-
maak direct een afspraak

 

Numerologie is de leer der getallen. In de klassieke Numerologie van Pythagoras gebruiken we de getallen 1 tot en met 9 om meer inzicht te krijgen in:

  • Je naam, je geboortedatum en jezelf.
  • Je vermogens, je talenten, je levensopdracht en je doel.
  • Je sterke en zwakke punten.
  • Je ideale beroep en nieuwe perspectieven in je leven.
  • In welk persoonlijk jaar je zit en in welke grote cyclus.

NumeroscoopEen Numeroscoop laat een totaaloverzicht zien van een berekening van een geboortedatum. Ieder getal is verbonden met de eigenschappen die aan een planeet zijn toegekend, waardoor we de karaktereigenschappen in aanleg kunnen lezen. Ik kan voor jou een Numeroscoop maken. In mijn praktijk kun je ook een consult Numerologie krijgen in combinatie met een ontspannende voetmassage.
Wil je meer weten over Numerologie? bel 0623526854
of mail even naar info@praktijkvoorvoetmassage.nl.

numerlologieNumerologie of getallenleer is de psychologie, filosofie en kennis van getallen. Je zou het kunnen omschrijven als het bestuderen van de geest waarbij elk getal inzicht geeft in je psychologische patroon.
Velen van ons willen graag meer over zichzelf of andere mensen in hun omgeving weten. We willen ons leven beter begrijpen, erachter te komen waardoor bepaalde dingen gebeuren. We willen graag weten waarom we reageren zoals we doen en of het werk wat je doet klopt bij de talenten die je hebt. Ik kan je inzicht geven in dit soort vraagstukken. Met behulp van je geboortedatum en door je handen te lezen, die ook veel informatie verschaffen.

numerlologiePythagoras

In de klassieke Numerologieleer van Pythagoras gebruiken we de getallen 1 tot en met 9 om zo onze naam en geboortedatum te herleiden naar de samenstelling van de negen getallen, waar specifieke karaktereigenschappen aan verbonden zijn. We kunnen dan het volgende afleiden:

  • Het innerlijk.
  • Het masker dat we dragen voor de buitenwereld.
  • Lotsbestemming.
  • De totaalenergie.

Met deze kennis krijgen we inzicht in onszelf, en kunnen we vervolgens zien of we op de juiste weg zijn en energie stoppen in de juiste dingen.

Meer over Numerologie en werk lees je hier.

Naast de Numerologieleer die gebaseerd is op de leer van Pythagoras, gebruik ik ook een Numerologieleer die gerelateerd is aan de stand van de planeten en de Vedische Numerologie.

Planeten en numerologie

Planeten in ons zonnestelsel hebben een bepaalde energie. In de Numerologie koppelen we aan iedere planeet een bepaald nummer. Dat nummer vertegenwoordigt de aspecten van de bijbehorende planeet en geeft zo inzicht in aspecten van ons leven, onze aard en de reactie van anderen hierop (en het universum).